Scriu, deci, despre aceasta carte motivata numai de placerea de a o fi citit cu o anume secreta, intelegatoare adeziune, stiind bine ca nu voi reusi sa spun chiar tot despre numeroasele locuri atractive din fondul ei variat si unitar in acelasi timp despre o Spanie spirituala, Spania Luminitei Marcu. Cheia cartii e o afinitate electiva ce nu are nevoie de explicatii, e o relatie afectiva cu un ce complementar. Cartea e intr-un fel contagioasa, pentru ca te obliga sa te controlezi daca ai vreo pasiune, in afara de profesie, ceva numai al tau care sa te faca mai vrednic sa poti suporta ceea ce-ti place mai putin. Scriind despre Spania, Luminita Marcu scrie despre ea, recenzind note de calatorie in lumea iberica, se spune si se scrie, in fapt, tot pe ea, aparindu-si egoist iubirea.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.