Cursivitate, mult dialog, actiune palpitanta, erotism picant, detectivistica, informatii despre cum sa minti eficient, o harta a literaturii romane, o radiografie dura a tranzitiei, o biografie si mai dura a invatamintului romanesc, rapirea celui mai mare scriitor roman in viata (nici eu nu mai stiu ce s-a intimplat cu el!). Numarul de pagini nu e un impediment decit pentru cei care vor sa se lege de ceva (si asta, dupa cum bine stim, e ocupatia criticii literare). Un roman pasionant ramine un roman pasionant, indiferent cit de mult se intinde. Cine spune ca oboseste fie e ipocrit, fie nu are stofa de cititor de literatura; in al doilea caz, nu calca prin librarii. E ca la un meci de fotbal in care joaca echipa favorita: nu inchizi televizorul doar pentru ca partida a intrat in prelungiri sau a ajuns la 11 metri.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.