La Pynchon misterul a mers atit de departe, incit unii critici s-au hazardat sa-l asocieze cu J.D. Salinger, <> avind acum un pseudonim demn de scriitura sa. Numai ca Thomas Pynchon a negat si, in general, a stiut exact cita doza de informatie sa lase sa razbata din parte-i. Pentru fiecare zvon ori speculatie gasea imediat resursele unei clarificari. Fireste, de cele mai multe ori, insolenta. Surprins la cumparaturi de catre un ziarist de la CNN, Pynchon l-a atentionat, spunindu-i ca pentru a face lucrurile cit mai clare despre viata lui o sa marturiseasca adevarul: nu-i place in ruptul capului sa fie fotografiat. Justificabila impertinenta din partea unui scriitor care l-a avut ca profesor pe Vladimir Nabokov si care isi petrecea tineretea citind carti de matematica pentru propriul amuzament (informatie extrasa cu greu de catre critici dupa analiza citorva scrieri autobiografice). Astfel de lecturi vor fi integrate ulterior in literatura sa. De fapt, citindu-l, ai putea spune la fel de bine ca te afli in fata memoriilor unui chirurg plastician ori ale unui comandant de oaste sau ale unui inginer profi, atit de limpezi sint cunostintele pe care le stapineste si transmite.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.