Vacanta lui Rachel n-are nici o legatura, dar nici una, cu o vacanta adevarata. Nu palmieri, nu insule exotice, nu bikini, bronz ori shopping pina la epuizare si, desigur, distractie cu nemiluita. In schimb, alcoolul se afla pe ordinea de zi a romanului, alaturi de alte citeva dependente daunatoare “ cum ar fi drogurile si viata de noapte, totul pe <>, fara capat de drum. Asta pina cind eroina, Rachel Walsh, e tradata de cea mai buna prietena si cind dulcele far-niente newyorkez se transforma in insuportabile ore de terapie la o clinica de dezintoxicare, inapoi la locul de origine, in sinul familiei irlandeze. La numai 27 de ani, demoisela n-are ginduri serioase nici cu job-ul, nici cu prietenii, nici cu principiile de <> dintr-o societate civilizata, pentru simplul motiv ca New York-ul i se pare patria unde <>. Iar ea nu vrea cu nici un chip sa fie cuminte, nu vrea de nici un fel sa se ghideze dupa regulile despre care altii spun ca duc la o viata <>. Precum un Gica contra autentic, se opune cu strasnicie tuturor celor ce se cuvin, lasindu-se prada dependentelor care pindesc la tot pasul o minte setata spre a fi <>. Numai ca viata are alte planuri pentru ea! Si toate “ dragoste, frustrari, nebunie, furie “ se intimpla <> la... dezintoxicare.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.