Una dintre cele mai asteptate carti ale anului, romanul scriitorului francez a aparut, iata, destul de repede, si in Romania. Michel Houellebecq este cel mai mare superstar pe care Franta l-a produs in utimii ani “ el este, daca vreti, echivalentul literar al unui rock star: rebel, adorat, injurat si... multi-milionar. In Posibilitatea unei insule, Houellebecq continua sa spuna lucruri de nespus, in maniera sa binecunoscuta. Personajele sale sint, mai toate, versiuni ale autorului insusi “ victime ale degradarii sociale incepute in anii 60. Omul contemporan “ versiunea Houellebecq “, dezorientat de revolutia sexuala, bolnav de consumerism, incapabil sa mai creada in ceva si prizonier al dorintelor sale niciodata satisfacute, isi traieste viata dezgustat de tot si de toate. Solutia si, in acelasi timp, cosmarul sau, o stim deja din Particulele elementare: o Lume Noua eliberata de tirania sexului cu ajutorul geneticii, populata de supraoameni clonati si perfecti. O versiune a acestei lumi este si cea descrisa in Posibilitatea unei insule. Cartea este conceputa ca un dialog intre Daniel, un actor de comedie contemporan a carui cariera e construita pe exploatarea comerciala a obiceiurilor noastre proaste (precum rasismul, pedofilia sau tortura), si doua dintre progeniturile sale donate la 1.000 de ani distanta, Daniel 24 si Daniel 25. Acestia din urma se dovedesc a fi mult mai umani decit <>, desi, ca <>, ei au fost conceputi sa treaca prin viata fara bucurii si fara tristeti, traind pe un tarim insorit si avind cu semenii lor doar contacte virtuale

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.