Cu siguranta, Marius Oprea e un visator. Sa fii visator nu e neaparat o povara din registrul inconstientei sau un lucru de incriminat. Marii visatori au miscat lumea, au facut-o, daca nu mai buna, poate ceva mai suportabila. Saptamina trecuta l-am intilnit pe Marius Oprea. Am avut o lunga discutie, cu reportofonul pornit si cu el inchis. (...) Am vorbit despre oameni care dezamagesc, despre oameni cu dosar, despre informatori si ofiteri de Securitate, dar si despre persoane demne de stima, pentru ca nu s-au plecat in fata Securitatii (...) Marius Oprea spune ca a venit vremea sa se deschida toate dosarele, sa-i stim pe toti cei care ne-au turnat, indiferent ca ne-au fost prieteni, vecini, parinti sau frati. <>. Credinta lui Marius Oprea este ca societatea romaneasca va iesi insanatosita din acest proces al eliberarii arhivelor de obrocul pus de catre <>. Chiar daca Marius Oprea este un visator, macar o vreme ar trebui sa visam impreuna cu el.
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.