Mihaela Miroiu ne ajuta sa intelegem mai bine ce si cum e cu femeile/feminismul pe lumea asta. Nu chiar in general, ci acum si aici, in Romania, in lumea din care, laolalta, facem parte cu totii. Pledoaria pentru o mai buna receptare a feminitatii, dincolo de <> si <> care fac din <> o chestiune de <>/minoritate “ cu toata majoritatea lor numerica si faptul ca, oricum, traiesc mai mult decit barbatii. Sapte ani in plus, in Romania. Mihaela Miroiu nu se plinge, nu se vaita, duce cu demnitate o cruce de militanta a unor bune intentii vizavi de prejudecatile cu care <>, societatea in ansamblul ei, inca, mai judeca lumea <>. Sint texte pline de farmec, scrise cu aplomb si o buna documentare a subiectului, povesti si analize temeinice, fara a cadea in ridicolul patetismului militant sau al moftangismului strict academic. O intreaga umanitate, de ambe sexe, este abordata cu alt ochi decit o privim noi indeobste. Gresit de multe ori, fals si mistificator de si mai multe ori. Nepretuitele femei, chiar daca nu este <>, se poate citi ca o excelenta proza, talentul de story teller al autoarei fiind dublat de stiinta, decent exprimata, a educatoarei.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.