Irvine Welsh povesteste despre o peninsula a umanitatii locuita de loseri. Creierele lor sint franjuri, si la fel e povestea “ compusa din bucati si din perspective care se intersecteaza, se lipesc, dar care in aceeasi masura isi pot vedea fiecare de treaba lor. Mai eficient decit orice intilnire in spatiul anecdoticii, pe personaje le uneste lipsa lor de autonomie. Toti depind de cite ceva, cu un bonus semnificativ pentru droguri “ combustibilul majoritar. Sint niste viermi cu constiinta, strinsi in jurul propriului cadavru (care, in termeni generali sau simbolici, e si cadavrul lumii in care traiesc/ socializeaza). Romanul e construit pe o gramada de gunoi. Prin aceasta descriere includ argoul cliseizat si totodata versatil (un scottish remarcabil transpus/ recreat prin traducere) in care se exprima personajele: un sac menajer fara fund, indesat cu o marfa care muta nasul.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.