Intimplarile pe care le-am povestit nu sint puse de dragul de a insirui niste evenimente intime, sint puse in cautarea unui sens al celor traite. La un moment dat viata te poarta, cum m-a purtat pe mine, din rau in mai rau si incerci sa vezi unde gresesti. La Radio Guerrilla, cind am dat un interviu, cineva a caracterizat cartea ca fiind despre esec. Eu nu consider ca e vorba despre esec. Daca vrei, se leaga si cu un fel de criza a femeii de 30 de ani si cu un fel de retraire a adolescentei pe care nu am trait-o asa cum as fi dorit la vremea respectiva. Poate cam tirziu sa faci lucrul asta la 30 de ani, dar niciodata nu e prea tirziu sa-ti recuperezi timpul pierdut, cu suferintele de rigoare, pentru ca trebuie sa inveti ceva pina la urma despre tine. In capul fiecaruia, gindurile sint amalgamate, atunci cind le scrii ele se limpezesc. Asta a fost nevoia mea, de a le pune in pagina ca sa gasesc o solutie, sa traiesc mai departe. A fost o terapie, dar si o cautare a ceea ce consider eu ca este dragostea. Acum pot sa zic ca am aflat citeva lucruri, prin epuizare.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.