In lumea ametitoare a modei newyork-eze, in care faptul de a ajunge la servici cu parul in dezordine iti poate ruina cariera, revista Runway Magazine este Sfintul Graal. Condus cu o mina de fier, dar cu o manicura impecabila, de Miranda Priestly “ puterea absoluta in lumea modei “ Runway reprezinta furcile caudine pentru oricine vrea sa reuseasca in industria modei. Miranda (interpretata de Meryl Streep) nu admite ca ceva sa-i stea in cale in ambitia sa de a face din revista condusa de ea Biblia modei internationale. De aceea, pretinde ca asistenta sa personala sa fie fara defect. Este un post in care nici o fiinta umana care se respecta nu poate supravietui dar, in acelasi timp, o sansa pentru care un milion de fete din New York ar face moarte de om. Andy Sachs (interpretata de Anne Hathaway), este o tinara din provincie, proaspata absolventa a uneia dintre marile universitati de pe Coasta de Est, obtine intr-un mod nesperat slujba de asistenta a Mirandei. Desi, initial, este incintata ca a ajuns in raiul celebritatilor, printre pantofi si posete Prada, Armani si Versace, Andy isi da repede seama ca sefa ei este... diavolul in persoana.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.