Judecind dupa Diavolul se imbraca de la Prada, lumea modei a devenit mult mai dura de la Funny Face incoace. Din secunda in care am vazut-o pe Andy iesind de la metrou si cumparindu-si un sandvis in drum spre interviul de la Runway, m-am stapinit cu greu sa nu ma indragostesc de ea. Din secunda in care o vad intrind in redactia lor, cei de la Runway se stapinesc cu greu sa nu borasca. In ochii acestei supercaste, <> ca Andy constituie un fel de subspecie dezgustatoare, mai ales daca se mai si mindresc “ asa cum se mindreste ea “ cu faptul ca traiesc in afara modei. Nu ca ar exista civili: dupa cum afla Andy la un moment dat de la o Miranda ultragiata, care-i demonstreaza imparabil ca pina si gusturile ei ostentativ neelegante in materie de pulovere au fost programate de Runway, nimeni nu poate trai in afara modei. Diavolul e mult mai drept decit un film ca Pret-a-Porter, care nu vedea in lumea modei decit superficialitate si perfidie. Vedem si aici lucrurile astea, dar vedem si daruirea, si perfectionismul, ca sa nu mai vorbim de teribilitatea aproape divina a unei persoane ca Miranda, care numai daca stringe putin din buze (Meryl Streep n-a mai avut niciodata asa un moment de efect, realizat cu atit de putin efort) ii poate face pe cei mai tari creatori sa arunce totul pe fereastra si s-o ia de la inceput.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.