In acest sezon, se poarta scirbele pe tocuri cui. Si cine altcineva in afara de Meryl Streep ar putea sa fie o bitch abisala si sa continue, in acelasi timp, sa ne fie simpatica? Celebra actrita se intoarce cu un rol comic demential, de o inteligenta sfichiuitoare, in Diavolul se imbraca de la Prada. Ea o interpreteaza pe Miranda Priestly, autoritatea fara scrupule a fashion victims-urilor. In film, Miranda exista intr-o lume proprie, in care numai opinia ei conteaza, opinie pe care o livreaza pe bani multi, cu o voce senzuala si usor dezamagita “ echivalentul verbal al unui pumn de fier intr-o manusa de catifea. Ceea ce conteaza cel mai mult pentru ea sint accesoriile “ posetele, asistentii personali si oamenii care depind de fiecare cuvint al ei. Ea conduce Runway, o revista-biblie a modei de tipul Vogue (de fapt, deliciosul roman al lui Lauren Weisberger a fost inspirat de anul in care scriitoarea a lucrat ca asistenta personala a Annei Wintour, temutul redactor-sef al Vogue). Detinind cea mai inalta pozitie in haute-couture, ea isi chinuie cu o placere evidenta toti supusii pentru privilegiul de a-i putea inspira parfumul si flerul si a se lasa inspirati de regeasca-i aparitie.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.