Acest roman, publicat în original în 2019 și disponibil acum și în limba rom nă la Editura Polirom (traducere din engleză de Ada Tanasă), este și o fermecătoare incursiune în istoria Istanbulului din a doua jumătate a secolului trecut, dar mai ales este o carte despre prietenie, prietenia care mută cadavre într-un oraș neobosit în a-i chinui pe cei mai vulnerabili. Într-un final, trupul Leilei Tequila va ajunge în mare, din grija celor cinci prieteni care constituie singura avuție pe care a reușit să o adune într-o viață plină de tragism, pe care o rememorează în cele 10 minute și 38 de secunde care se scurg între momentul uciderii sale și acela al morții. Dincolo de toate, este o carte despre prietenie, despre cei de care te înconjori pentru a supraviețui. În stilul său inconfundabil, amintind de magia tipică poveștilor orientale, Elif Shafak ne oferă un nou roman care aduce în prim-plan drepturile femeilor în societățile musulmane. De neratat!

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.