(…) această lucrare (deși este foarte mică) are de toate: aventurile descoperitorilor, și studiul a ceea ce o persoană vede pentru prima dată, și condiții meteorologice dificile, și secrete străvechi, și descoperiri științifice uimitoare. Și, de asemenea, descoperirea unor creaturi antice și capacitatea de a urmări, cel puțin rapid, dar aproape complet, istoria lor pe planeta noastră (cum credeam naiv): origine, mod de viață, cultură, comportament, arhitectură și declinul unei mari civilizații. Dar principalul lucru nu este nici măcar asta. Principalul lucru este atmosfera: opresivă, tensiunea este în continuă creștere, dar în același timp absolut vrăjitoare. Deveniți participant la evenimentele în desfășurare. Și în această atmosferă îngrozitoare, încerc nd rolul protagonistului, alergi prin coridoarele zgomotoase, te uiți la pereți. Ești foarte interesat și vrei să te oprești și să citești totul, să schițezi totul – înțelegi că ești prima persoană care vede toate acestea și care poate afla despre o mare civilizație, dar frica te duce mai departe. Pentru că nu ești singur în această clădire. Păcat că vor răm ne multe secrete, dar viața este mai prețioasă. Și Lovecraft nu ne spune totul despre această civilizație. Ce ai reușit să vezi în timp ce alergai, aceea ai și reușit să vezi. Ceea ce am învățat va deveni o mică piesă a puzzle-ului din universul miturilor Cthulhu. Și profunzimea de studiu a acestui univers este pur și simplu uimitoare.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.