Cosmin Perța face în Dispariția ceea ce știe mai bine. Continuă să scrie același text despre el, obsedat de aceleași și aceleași senzații pe care pare să le caute mereu. (…) Cine va citi Dispariția ca un roman fantastic va trebui să adauge singur elementul fantastic în ecuație. Cine va aștepta o narațiune detectivistică va fi dezamăgit. Dacă va dori să identifice un roman de coloratură socială a ultimilor treizeci de ani, va descoperi multe șabloane. Dar, dacă vei citi paginile cu o completă deschidere, lăsîndu-te invadat nu de poveste, ci de spiritul textului, așa cum e acesta animat de către autor, vei avea o lectură care te va recompensa. Mi-a plăcut Dispariția și o recomand cu căldură, dar poate că cititorul care îi va deschide coperta ar trebui, în prealabil, să treacă, măcar razant, peste unul dintre volumele pe care Cosmin Perța le recunoaște oficial ca fiind poezie. Pentru că, încă o dată, Cosmin Perța este un poet de calibru.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.