Andrei Oişteanu ştie foarte multe despre istorie, despre mentalităţi, despre trecutul Europei. Dincolo de toate aceste însuşiri, care ar putea duce la cărţi terne, el este şi un excelent scriitor. Eu îl apreciez foarte mult din acest punct de vedere. Este un om care ştie să scrie fermecător, care cumulează o mulţime de fapte interesante şi le expune într-o formă interesantă, ceea ce nu înt lnim foarte des la istorici şi antropologi. Trebuie să vă fac o mărturisire şi anume faptul că toate cărţile lui Andrei Oişteanu mi-au folosit foarte mult. Mi-au folosit în lucrul meu cotidian, în documentaţia mea pentru cărţile pe care le scriu şi mai ales pentru ultimul roman la care lucrez acum. Şi asta pentru că fiecare carte a lui îţi dă extraordinare surse de cunoaştere, mai ales a formidabilului secol XIX pe care îl iubim am ndoi în mod deosebit. [...] Sunt nenumărate lucruri minunate în această carte, una din care eu am învăţat foarte multe, din care voi folosi foarte multe în romanul meu. Îi mulţumesc mult lui Andrei pentru toate cărţile lui, pentru toate contribuţiile sale la cultura rom nă şi pentru faptul că suntem prieteni de, poate, patruzeci de ani şi e unul dintre prietenii mei cei buni.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.