Trei inele adaugă unei opere în plină consacrare și acumulare teoria și practica unei scriituri fluente și fluide, plină de miez și incitantă, menită să lase în urmă blocajele de orice natură. Recursul la glisarea anecdotică între prezent și trecut, flashback și flash-forward, intuiție, premoniție, retrospectivă și monolog interior, adresarea directă unui cititor imaginat/r sunt elemente tehnice ale compoziției inelare pe care Mendelsohn le studiază, explică și ilustrează. Digresiunea și revenirea exactă, abilă, la punctul inițial, narațiunile întrepătrunse și reluările unor teme esențiale de reflecție și interpretare, experimentul textual îndreptat spre dezvoltare și îmbogățire a poveștii, nu scufundat în redundanță și obsesie, constituie at t obiecte ale discursului despre construcția epică, c t și mecanisme prin care acest discurs e livrat cititorului. Rezultă un text viu, simultan așezat și ludic, critic și autocritic, pătrunzător și ademenitor, ca o istorisire în episoade, cu suspans. „Aici ne despărțim de străinul nostru”.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.