Profilat deja drept unul dintre cele mai importante romane ale literaturii rom ne contemporane, Abraxas, semnat de Bogdan-Alexandru Stănescu, propune multiple suprafețe și subterane epice. Cartea e un veritabil labirint narativ, un palat al memoriei transpus în perimetrul literaturii printr-o scriitură plină de forță și rezonanță, migălos lucrată stilistic. (…) Bogdan-Alexandru Stănescu are at t viziunea, c t și controlul deplin al stilului pentru a scrie proză de amplitudine și largă cuprindere, oferind o perspectivă panoramică asupra unor epoci pe c t de variate, pe at t de ancorate în tipare comune și recurențe intrigante, expuse în manieră aluvionară, definitiv totalizatoare. (…) Marile cărți își conțin mereu propria interpretare, atent imbricată în propriul corp textual: „Aștept hazardul să-și facă treaba, e un joc al intuiției și al norocului, fiecare carte are at t șansa de a cădea în față, în m inile mele, c t și cea de a se întoarce în culcușul ei, atrasă de trupurile calde ale celorlalte cărți. Întotdeauna însă una dintre ele va reacționa împotriva curentului, se va smulge din ghearele obișnuinței.” Această carte este Abraxas.

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.