O carte hipnotică, plină de măiestrie, Ioşca este o adevărată capodoperă a literaturii contemporane rom neşti. Descrieri cinematografice, insuflate cu viață, sunt înşirate pe paginile acestui roman care, încă din primele momente, farmecă cititorii, amintind de modul în care un bunic îşi istoriseşte înt mplările din viață; un fir narativ captivant, pe alocuri chiar nostalgic, alteori melancolic. Timpul în acest roman nu are însemnătate, Ioşca duc ndu-şi existența la fel la bătrînețe, ca şi în tinerețe. Cristian Fulaş a reuşit, prin opera sa, să capteze şi să redea modul în care lumea este văzută prin ochii unui om ca oricare altul, precum şi trecerea acestuia prin momentele dificile, romanul arăt nd că valoarea unei vieți se măsoară prin intensitatea trăirilor unei persoane, nu prin numărul de ani pe care aceasta i-a trăit.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.