Pescărușul de la geam a fost singura mea carte posibilă în anii de pandemie, dar o carte de care am avut și nevoie: consemnam un ciob de realitate, într-un mod benefic. (…) Observația – mutată în scris de această dată, deci mult mai atentă – a însemnat concentrare pe prezent, pe ceva real, palpabil, viața de sub ferestrele mele. Un exercițiu benefic, care te ține departe de v rtejul g ndurilor rele. Faptul că scriam o carte m-a pus bine la treabă: am citit mai mult despre păsări, am înțeles un pic mai bine ce e cu ele, am descris pentru ceilalți. Conștientă că sunt doar un amator și că nu scriu o carte de specialitate, ci un soi de documentar, o poveste adevărată, așa cum se vede ea dintr-un punct fix: de la fereastră. A fost ceva inedit pentru mine, sper să fie și pentru cititorii mai puțin obișnuiți cu asemenea cărți.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.