Fiecare portret are ceva special și extrem de personal. Mi-am dat seama scriind mereu despre alții că de fapt scriu despre mine însumi. Instinctiv, portretele comunică c nd cu prezentul, c nd cu trecutul sau cu viitorul. Pentru mine a fost un act liberator, peste spațiu și timp, de demult, din studenție, p nă azi. O experiență străbătută pe mai toate meridianele globului sub semnul artei, al credinței și al bucuriei de a fi în viață. Provocările însă sunt din cu totul altă zonă dec t doar cea a teatrului. (…) Niciodată singur nu e o metaforă. E legat de nevoia de a fi în relație. În teatru nu am cum să fiu singur, de aceea am ales meseria asta. Acolo avem mereu nevoie de ceilalți. Ca să triumfe, fiecare actor depinde de partenerul lui. Energia microcosmică a umanității mă încarcă de vibrații bune și, c nd sunt cu alții, simt că fac parte din ceva mult mai vast, mai sensibil și mai inteligent dec t atunci c nd sunt singur în mica mea colivie egoistă.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.