(…) narațiunea lui e o samsara imaginată de un mare maestru internațional al șahului (asta o să-l enerveze), iar vocabula e așezată de un pictor pe boabe de orez. Totul perfect, totul la locul lui. Răzvan se ocupă cu faceri de lumi de c nd lumea, cititorii lui o știu prea bine, numai că lumile nebune din Cuțitul japonez sunt chiar lumile noastre, alea cu hohot (de r s și de pl ns deopotrivă), cu mult Bosch (like a Hieronymus Bosch, bro, nu știu la ce te-ai g ndit). R zi și urli în același timp c t trăiești în cartea asta, dar și după ce-ai închis-o, pentru că Răzvan Petrescu știe cum să-ți lipească de creier imagini pentru mult timp sau, în cazul meu, pentru totdeauna, uneori mă g ndesc că dacă el ar fi fost un solist al unei trupe rock, eu aș fi experimentat ce înseamnă să fii groupie. Poate că tocmai cuțitul ăsta japonez l-a făcut să taie bucăți perfecte din lumi posibile și halucinant de reale și să le înfigă în inima bietului cititor, sedus viager de acest „prozar scurt”, cum îi place lui să-și spună, de geniu. Pe scurt, citești și te îndrăgostești. Recitești și iubești.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.