(…) încep prin a spune că e o bucurie să te reînt lnești cu scriitorul Andrei Șerban. O bucurie rarisimă, căci scrie la fel cum g ndește; alert, tăios, nu lasă loc de prea multe interpretări, subtil c nd dorește să lase anumite înt mplări în umbră, versatil c nd caută să prindă în c teva cuvinte prieteni și oameni cu care a lucrat ani și ani, impresionant de exact c nd din c teva tușe prinde personalități complexe în rame definitorii. Fragmentele din Niciodată singur se compun într-un fel de mărturie „în formă continuantă”, cu alte cuvinte într-un fel de declarație ale martorului direct, ale celui care a fost acolo, atunci. Mărturii subiective, trecute prin filtrul judecății personale, dar cu at t mai importante. Portrete echilibrate, dar lipsite de echidistanță, care dau notă asupra profesionistului desăv rșit care este A. Șerban. După ce citești cartea înțelegi și mai bine cum își construiește spectacolele regizorul A.Ș., c t de mult contează pentru el momentul, trăsătura trecută cu vederea de toți ceilalți, nota distinctă care doar lui îi spune ceva.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.