Marele plus al romanului Mă găsești c nd vrei nu vine at t din descrierea relației toxice dintre Maria și Victor (Victor este un personaj-clișeu, tipul macho, cuceritorul cu experiență, misterios și dominant), ci din fractura care se creează inevitabil între cele două cupluri analizate în roman, aparțin nd unor generații diferite: Maria și Victor, pe de-o parte, și părinții Mariei, pe de altă parte. (…) povestea de iubire dintre Maria și Victor este un bun prilej să ne confruntăm și să ne chestionăm propria perspectivă asupra iubirii, în contextul generației din care facem parte. Generația t nără de astăzi a crescut cu internet și cu iluzia relațiilor interumane aflate la un click distanță. Diversitate și accesabilitate. Zero singurătate. Iluzia că ne putem găsi foarte ușor unul pe celălalt. În realitate însă, virtualitatea ne-a dat peste cap noțiunea de realitate și ne este cu at t mai greu să legăm relații autentice. Ne este din ce în ce mai greu să acceptăm și să iubim versiunea reală a celuilalt. Între timp, ne spunem povești despre noi și de­spre ceilalți, pe care ne mințim că le credem. Ne trimitem mesaje cu ,,mă găsești c nd vrei“, ca și c nd ăsta ar fi strigătul nostru de iubire, și nu ceea ce este de fapt: veșnica noastră teamă de singurătate.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.