Ocultism, corporații, revoluția din ‘89, felurite familii, fiecare cu problemele ei, cupluri, crize personale și colective – acest volum nu dezamăgește, nu plictisește. Și nici n-ar avea cum. Prozele sînt scrise aerisit, nu există încărcătură obositoare de adjective fără folos, una din capcanele în care sînt tentați să cadă tinerii debutanți. Dialogurile, una din dificultățile cele mai cunoscute de care se lovesc mulți autori în demersul scrierii unei proze, sînt atent proiectate. Nu dau impresia de artificialitate. Sînt vii, actuale, fiecare respectîndu-și vorbitorul. N-am găsit, în poveștile acestor scriitori, lexeme inutile ori replici kitschoase, care să nu se potrivească în context. N-am găsit descrieri redundante ori prea vagi. Totul este pus la punct pînă la ultimul detaliu, lucru mai mult decît onorabil atunci cînd vorbim de voci la început de drum. (…) Întreg volumul conține astfel de povestiri. Diverse, actuale, scrise coerent și îngrijit. Munca depusă de Marius Chivu și de Florin Iaru este mai mult decît nobilă. Ei izbutesc a trasa niște contururi foarte necesare în Rom nia. Kiwi este un proiect inedit, o rampă de lansare, este concretizarea încrederii de care mulți autori au nevoie pentru a se disciplina în scris. 

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.