Un roman neorealist, l-am putea clasifica, pe o osatură postmodernă, unde timpul e fragmentat de un neîncetat du-te-vino. Între 2016, în Helsinki, Finlanda, unde se deschide, pentru a se încheia tot acolo, după ce aproape 400 de pagini din densul roman sîntem plimbați pe meleaguri ucrainene. De la Oblastia Mîkolaiiv și Dnipropetrovsk, la Odessa și Tallinn – în Estonia. Avem o extinsă radiografie a lumii capitaliste la suprafață, profund dominată de racilele comuniste în străfunduri, care străbat prin pojghița subțire a unei noi, dure realități. (…) extrem de atent relatate secvențele lumii postsovietice, cu tot păienjenișul de combinații posibile pentru a face bani. O nouă temă de speculat, infertilitatea și dramele ce se ițesc în jurul celor care devin donatoare. Subiect gingaș în lumea de azi, cu consecințe dintre cele mai grave. Lumea merge însă înainte, cu și fără copii. Un roman foarte dur, chiar și pentru bărbații care caută doar scene tari.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.