Lumea de sub noi. O călătorie în adîncul pămîntului este o poveste a călătoriilor în întuneric și a coborîrilor în adîncurile de sub noi întreprinse în căutarea cu­noaș­terii, o cartografiere la adîncime a raportului dintre sufletul uman și natură, o explorare a pămîntului de sub noi, a revelațiilor pe care le poate oferi coborîșul. După ce a cucerit vîrfuri de munți, autorul schimbă direcția și coboară în cele mai întunecate și reci colțuri ale universului, pentru a mai descîlci puțin rădăcinile (ramificate sub picioarele noastre) relației natură-om. Și asta întrucît consideră că dintotdeauna am depozitat în adîncuri ceea ce inspiră frică, ceva de care vrem să scăpăm, dar și ceea ce iubim și vrem să salvăm.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.