(…) o teză importantă a cărții mele este că nu doar liberalismul și-a pierdut controlul pe care-l avea asupra societății. Tot felul de structuri de putere și ideologiile care le susțin sînt amenințate peste tot în lume, inclusiv în regimurile autoritare. China își mărește controlul asupra discursului public, deoarece Partidul Comunist Chinez îl consideră a fi o amenințare; Putin își pierde, de asemenea, o parte din seducție și recurge la mai multă violență. Deci nu este doar despre liberalism. (…)

Putem avea o renaștere fără catastrofe majore și asta sugerează cartea mea, dacă folosim energia revoltei pentru a încerca să aducem lucruri noi la nivel politic și dacă nu ne e teamă de reforme și revizuiri dramatice. Eu insist pe speranță.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.