Era nevoie de o astfel de carte, chiar dacă n-are cum să schimbe ceva, dar poate aduce puțină mîngîiere prin simplul fapt că cititorii se pot simți răzbunați sau înțeleși. Cum se spune, cel mai bun mod în care poți să spui adevărul este prin intermediul umorului.

Interesant e felul în care McEwan vrea să arate că o minte omenească n-ar fi putut veni cu asemenea idei, cu așa un plan absurd ca Inversionismul, ci e vorba doar de o misiune venită de undeva de la un alt nivel, ca să răstoarne lucrurile. Ca mulți alții, scriitorul nu poate să accepte drumul pe care a luat-o Marea Britanie, împotriva voinței atîtor oameni. De asta cartea se concentrează exclusiv pe critica la adresa conducerii (…). Este brută și brutală, ca și Inversionismul, ca și Brexitul văzut de McEwan.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.