În romanul O căsnicie americană, Tayari Jones scoate la lumină aspectele mai puțin armonioase ale căsniciei, precum infidelitatea, rivalitatea între parteneri, lipsa comunicării; iar cînd acestea se întîlnesc, căsnicia riscă să se destrame.

Prin încarcerarea protagonistului, cartea mai atinge un subiect sensibil: cum îți reconstruiești viața după ce ai fost în închisoare? Și cum îți reiei căsnicia? Cei 5 ani petrecuți pe nedrept în spatele gratiilor au zdruncinat și mai mult relația dintre soți. Jones reușește să exploreze ambele perspective, atît ale condamnatului, cît și ale partenerei acestuia, fără să te pună în poziția de a judeca.

O căsnicie americană este o carte de dragoste contemporană pe cît de frumoasă, pe atît de complexă și sfîșietoare, dar și o analiză profundă a sistemului judiciar din Statele Unite și a consecințelor care izvorăsc din lipsurile acestui sistem.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.