Și vom muri cu țoții în chinuri este un roman despre ură în lumea contemporană. Despre ură, putere, manipulare, răzbunare. Un roman despre cum ura naște paranoia, violență, despre cum alimentează un ciclu nesfîrșit de acte care sfîșie latura bună dintr-un om. Ancorat în subiectele la modă ale zilei, Bogdan Teodorescu scrie despre statul securistoid din Rom nia, despre cum se alimentează noul terorism și despre cum indivizii sînt consumați, cîteodată total, de cea mai înfiorătoare manifestare a umanului: ura simplă și pură. Romanul aduce surprinzător și o serie de informații interesante. De aici poți învăța mai multe despre războiul civil din Siria decît din media, conflictul fiind extrem de detaliat observat și prezentat foarte echilibrat. Chiar și imaginea sistemului de supraveghere rom nesc, chiar dacă în tușă ușor caricaturală, e veridică și sumbră. Dar toate informațiile asamblate în roman sînt livrate firesc și fără aerul de a face pedagogie. Pînă spre final Bogdan Teodorescu știe să rămînă un prozator versat și îndemînatic. Scriitura sa este una matură, care nu mai aduce surprize. Profesionist, prozatorul este un romancier extrem de meticulos și de conștient de resursele pe care le are la dispoziție.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.