De la prima la ultima frază din ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat sîntem captivi în ritmul unei naratoare sigură pe mijloace și dublată de nesiguranța senzorială. În aproape 400 de pagini derulate salubru, Alina Nelega scrie o adevărată epopee despre un sentiment interzis. (...)

În ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat sînt încîntătoare mișcările fotografiilor de familie. Scene teatrale, tensiuni mici și mari, suspans multiplu, în toate scriitoarea excelează armonizînd cu subtilitate. Chiar și atunci cînd voluptatea nu poate fi manifestată, autoarea o traduce eficient prin spasme și dereglări ale corpului neîmblînzit. Prin alternative, ca lupta dintre amînare și frică, dintre așteptare și impulsivitate. (…) Ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat este povestea incomunicării dintre două rebele sub totalitarism. Un roman despre fuga de inocență și voluptate, în care pasiunile traversează cercurile sociale în căutarea unui infern al plăcerii, ca unică sursă de libertate.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.