Vorbind în șoaptă. Viața privată în Rusia lui Stalin este, cu siguranță, una dintre cele mai complexe, mai laborioase, mai erudite și mai provocatoare lucrări de istorie apărute în limba rom nă în ultimii ani. Nu îi aparține unui istoric rom n, ci unuia britanic – foarte cunoscut. (...) ce face în acest volum Orlando Figes este o abordare de tip „transversal” – avem, între altele, istorie orală (mai ales, dar nu numai), avem istorie culturală în chip evident, avem istorie politică, avem sociologie, avem antropologie. „Nu este o carte despre Stalin – deși prezența lui se face simțită pe fiecare pagină – și nici, în mod direct, despre politica regimului său; ea cercetează modul în care stalinismul a pătruns în mințile și în sufletul oamenilor, afectînd valorile în care credea și relațiile dintre ei”, notează istoricul britanic.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.