Cred că este foarte greu să scrii o carte dintr-o singură frază. La prima vedere, este greu să și citești o astfel de carte, așa încît am tot amînat cărțulia asta, întinsă puțin peste 100 de pagini. După FILIT 2018, mi-a fost însă mai ușor, mai ales că l-am urmărit pe autor în cîteva evenimente acolo, unde mi-a fost foarte simpatic, dar și după ce l-am ascultat în cele cîteva apariții de la Morning Glory, la Rock FM. Așa că m-am înarmat cu două arme, sperînd să parcurg ușor acea unică frază: în primul rînd, am citit cartea cu vocea foarte gravă de povestitor a lui Andrei Crăciun în cap; în al doilea rînd, știam că autorul este prahovean și povestea este și despre orașul în care el a copilărit. Pentru că Aleea Zorilor este, în esență, o carte despre copilărie, o copilărie pierdută, pe care naratorul a trăit-o și s-a despărțit de ea cu mulți ani în urmă (nu așa de mulți cum sună).

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.