Cartea asta de 600 de pagini are o arhitectură ciudată. După ce aflăm cum s-au cunoscut cei trei foarte tineri protagoniști ai unei iubiri totale (am spus ai unei, și nu retrag), sărim brusc 35 de ani mai tîrziu fără să știm nimic din ce s-a întîmplat între timp. Ca și cum am citi-o începînd cu volumul al doilea. Momentul în care Ora (lumină, în ebraică), părăsită de soț și departe de ambii fii, se pregătește să plece în călătoria ei. Dar nu singură ci cu Avram, tatăl lui Ofer, fiul de pe front pe care Avram nu-l cunoscuse și despre care nu așteptau vești. Avram, cel cumplit torturat de egipteni și al cărui suflet murise. Tot restul cărții Ora, pe cărări de munte, îl repară metodic pe Avram povestindu-i despre viața ei cu Ilan, prietenul comun, despre Adam, fratele lui Ofer și, mai ales, depre Ofer, cel plecat să apere Israelul. Așa vom ști și noi ce s-a întîmplat între timp.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.