Tin minte ca am citit cartea intr-un moment in care cautam subiect pentru film, scriam de unul singur un scenariu care spunea o poveste despre tineri debusolati, o poveste de maturizare a unor oameni de 16-17 ani, si cartea Ceciliei Stefanescu a venit intr-un moment de confuzie. Mi-a placut mult cind am citit-o, a fost un soi de coup de foudre, acoperind un gol in literatura romana. Am privit-o ca pe o provocare interesanta pentru ca este vorba de o poveste care lasa multe senzatii de gust, de miros, tactil, fiind o carte foarte senzoriala. Mi s-a parut incitant subiectul, ca un pariu greu de dus la capat, dar tocmai acest lucru il facea cu atit mai interesant. Mi-a luat mult timp pina sa o inteleg, sa incerc sa-i dau o oarecare coerenta si sa vad ce pot face. M-am gindit ca mi-ar placea sa o intilnesc pe autoare, lucru care s-a si intimplat, am vorbit si am zis sa trecem la treaba. Credeam ca un film cu acest subiect ar putea sa iasa foarte greu, dar iata ca nu a fost chiar asa.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.