În timpul scurt de c nd a apărut cartea am fost întrebată de multe ori de unde vine titlul. Unii au crezut că e un cuv nt inventat şi s-au mirat să-l găsească totuşi în dicţionar. Apoi Adela Greceanu a spus că am scos cuv ntul din dicţionar şi l-am readus în lume. Poate. Dar cuv ntul acesta nu e singur, în spatele lui sunt altele şi altele, sunt personaje şi înt mplări. Îi invit pe cititori să descopere lumea care se află dincolo de titlu. Să deschidă cartea la prima pagină şi să cunoască personajele. Să încerce, împreună cu Anda, să lămurească asemănarea unei statui subacvatice cu un bărbat cunoscut (şi poate iubit) de ea cu ani în urmă. Să citească mai departe şi să găsească, împreună cu elevele Gina şi Ania, un jurnal cu o poveste neterminată. Să încerce poate, la fel ca ele, să-i afle finalul. Și să-i cunoască autorul. Să descopere apoi că enigmaticul jurnal, rămas ani de zile într-un sertar, ajunge în m inile unui sculptor care pleacă spre o nouă aventură subacvatică. Să-l cunoască pe Tibi Vreme, absentul misterios în jurul căruia se înv rteşte acţiunea cărţii. În final n-o să se mai întrebe de unde vine titlul. Poate vor avea alte întrebări.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.