Cartea este doar un reportaj de mari dimensiuni, în care povestesc ce mi s-a înt mplat mie personal între ianuarie 2014 şi (neprecizat) ianuarie 2017. În afară de paginile inedite (care n-au fost publicate nicăieri, p nă acum), cartea conţine şi c teva texte publicate în revista Caţavencii (am schimbat numai unele nume proprii) şi unul în Dilema Veche (intitulat exact aşa, Gastarbeiter). În afară de mine însumi (Mihai Buzea), în carte apar şi alte persoane cu numele lor real: Doru Buşcu, Florin Iaru, Grig Bute, profesorul Vintilă Mihăilescu, părintele Siluan de la m năstire. Tuturor le-am cerut permisiunea de a le folosi numele şi de a povesti exact ce s-a înt mplat, lucru cu care toţi au fost de acord şi au exprimat asta în scris (am păstrat toate mailurile). Un personaj pe nume Mihai poate fi uşor identificat cu redactorul şef-adjunct de la Caţavencii, domnul Mihai Radu, care a procedat la fel. În rest, deşi toate celelalte personaje (rom ni şi britanici) sunt inspirate de oameni în carne şi oase, au fost rebotezate cu de la mine putere, sper că suficient de inspirat. Excepţie: Molly, căţeaua bullmastiff. Un lucru de precizat: cartea conţine c teva dialoguri în engleză. În cazul în care vă veţi aventura la lectură, vreau să le savuraţi exact aşa, netraduse. Convingerea mea e că un cititor care dă bani pe-o carte cu un astfel de titlu e perfect capabil să înţeleagă scurte dialoguri de-o simplitate barbară (Thank youSee you in ten, ş.a.). E un pariu pe care mi-l asum.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.