Povestirile lui Liviu Bleoca aduc spectacolul unui anumit mod de a privi existenta, in care umorul si postura <> fac toata punerea in scena. Restul e gust pentru povesti, de regula gogonate, dar spuse cu morga bine jucata. Pledind modestia si stilul <>, naratorul se deseneaza pe sine cu amuzanta meticulozitate. E usor pisalog, are opinii clare despre tot ce i se intimpla, contempla abisurile numai dupa ce s-au inchis, nu poate fi luat de apa nici in fata absurdului cel mai absurd. E omniscient si de aceea isi permite sa admita ca nu intelege multe lucruri. Ne povesteste ce vede, notificind in fiecare clipa “ prin nu se stie ce amanunte “ ca nu va fi decit vina noastra daca nu reusim sa vedem lucrurile in acelasi fel. Si, judecind dupa aceasta carte, Liviu Bleoca e un prozator cu sunet foarte special. Umorist negru care se amendeaza consecvent, adora sa puna in scena realitatea, apoi, politicos instalat in stal, cu sacoul italienesc de rigoare (vezi Juramintul de saracie), s-o asculte vorbind in dodii.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.