Alcătuită din două părți, fără nicio conexiune aparentă între ele, cartea spune poveștile a doi tineri care s-ar încadra, fără dubii, în categoria „corporatiști ușor hipsteri-și-nu-prea”, asta mai ales fiindcă amîndoi își detestă joburile și poartă bine ascunsă în suflet nostalgia după... o viață mai bună. Fără a risca să vă stric plăcerea lecturii, pot dezvălui doar că povestea Mathildei este, mai degrabă, romantică, însă teribil de amuzantă prin modernitatea și... mondenitatea întîmplărilor care se succed cu o repeziciune de invidiat. În schimb, Yann trăiește, mai degrabă, o transformare interioară, o revelație personală cu privire la viața sa de pînă în momentul în care a întîlnit adevărata dragoste, sub forma sentimentelor și emoțiilor împărtășite de o familie atipică, de care, cu siguranță, vă veți îndrăgosti și voi. Anna Gavalda este o scriitoare franceză contemporană, multi-premiată, după ale cărei cărți s-au făcut ecranizări, și care se tipărește și retipărești, în original și în traduceri, de mai bine de un deceniu. Se remarcă, îndeosebi, prin simplitatea lucrurilor descrise, care, prin contrastul cu particularitățile narațiunii și elementele stilistice folosite, creează un tipic ușor recognoscibil și mereu apreciat.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.