Erotismul prezentat de Magali Delaloye, mai cu seamă atunci cînd vorbim de Rusia sovietică (de altfel, albumul se concentrează în mare parte pe perioada ulterioară anului 1917), nu este deloc deșănțat. Mă așteptam la o carte mai scandaloasă, dar se pare că sovieticii erau destul de cuminți, erau familiști convinși – de multe ori, soțiile conducătorilor importanți erau și ele foarte revoluționare și militante, așa că nu prea puteai mișca în front. Așadar, micii și marii activiști de partid nu prea ieșeau din cuvîntul conducătorului și nici al nevestii. Cu toate că volumul este mai degrabă unul despre istoria familiei sovietice și despre relațiile dintre Stalin și subalternii săi (punînd, e drept, accent pe epurările și violențele sale asupra întregii familii persecutate, inclusiv asupra soțiilor), am reușit să culeg cîteva amănunte mai mult sau mai puțin picante. Nu toate sînt reale și palpabile, ci o parte din ele sînt orchestrate de conducători sau de KGB.

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.