Ana Maria Sandu scrie în Pereţi subţiri tot despre intimitatea comună. Un bloc construit de 15 familii în timpul comunismului respiră vieţile locuitorilor. Care nu pot fi altceva decît poveşti de viaţă în zigzag, cu bune şi rele, între care se strecoară un timp al morţii. Căci, oricît de savuroase şi anecdotice, poveştile de viaţă cad sub vraja celor despre moarte în Pereţi subţiri. Degeaba intimitatea deschisă dintr-un apartament devine ştirea întregii comunităţi, dacă nu la fel se petrec şi tragediile. Ana Maria Sandu scrie despre relaţii, mai mult decît despre iubiri sau familii. Interesul ei stă în surprinderea zonei sensibile ce leagă apartamentul de un destin euforic. Cîştigătoare, de departe, e tema cuplului. Nefiresc, inegal, imposibil, nefericit, gay, nici nu mai contează. Dacă începuturile de relaţii se petrec adeseori fulgerător – cum se întîmplă cu Alexandra-Ştefan sau Corina-Adrian –, maturitatea şi, mai cu seamă, agonia relaţiilor o fascinează de-a dreptul pe Ana Maria Sandu.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.