Tot ce facem ar trebui atît să fie o consecință a valorilor pe care le avem, cît și să le consolideze. Scrisul pentru mine este legat de importanța limbii ca parte a soluției. De fapt, cred că viața unui scriitor se desfășoară în jurul întrebării permanente, oare n-am greșit pariind pe cuvinte, cu zile în care crezi că nu, pentru că vezi ce putere nesfîrșită au cuvintele să rănească și să vindece, și cu zile în care crezi că da, cuvintele nu vor putea niciodată ține pasul cu ceea ce simțim, iar lumea nu e decît fizică și biochimie. Arheologia de teren, pe de altă parte, nu e un wow continuu, ca la televizor, ci are o întreagă dimensiune birocratică, trebuie să obții finanțări, să te gîndești la toalete portabile, iar publicațiile științifice vin cu tot felul de constrîngeri și chichițe; dar pentru mine arheologia este, înainte de toate, o sumă extraordinară de prietenii.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.