Scris într-un stil auster, fără zorzoane, cu fraze scurte, adesea eliptice, fără vreun semn de emfază a autorului (acesta se comportă cu obiectivitatea unui aparat de filmat, fără ca personalitatea sa să-şi facă simţită prezenţa în mod direct prin judecăţi, explicaţii, precizări, gînduri proprii), romanul lui Liviu Ioan Stoiciu, Transfer, este un bun prilej pentru cititorul de azi de a retrăi, aproape în timp real, cîteva zile din „anii de glorie” ai lui Nicolae Ceauşescu şi poate de a înţelege puţin mai bine felul în care s-a modelat în timp conştiinţa acestui popor care nu încetează să ne surprindă. În mod cert, Transfer nu este un roman pentru toate categoriile de public. La fel de sigur, însă, îşi va găsi cu uşurinţă un public al său, capabil să îl înţeleagă şi, de ce nu, să îl aprecieze aşa cum se cuvine.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.