Chiar dacă cititorul se aşteaptă să găsească în paginile volumului informaţii, idei, opinii despre cel mai important scriitor rus, sobru şi întunecat, cele două autoare îşi ţes dialogul spontan, ironic şi vesel, fără a oferi previzibilul scontat. Astfel reuşesc nu doar să atragă în plasa lor lectorii, ci şi să-i menţină captiv(aţ) i de-a lungul celor douăzeci şi cinci de tablouri care formează aşa-numitul poem dramatic. [..] Dincolo de superficialitatea simţită la o primă aruncare a privirii asupra sa şi a impresiei de derulare a unor conversaţii halucinante, ce apelează la intertextualitate şi sinestezie, mai drăguţ decît Dostoievski este un volum cu o structură fiabilă, avînd o abordare curajoasă, replici ascuţite şi frapante, tratînd teme actuale şi aspecte dintre cele mai importante, dezvoltate pe baza (auto)ironiei şi a persiflării, fiind, de fapt, o carte ce se amuză doar pentru a nu ceda în faţa plînsului, un fel de haz de necaz sau o pedepsire a defecţiunilor societăţii prin rîs amar.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.