Cel care cheamă cîinii este și o carte despre scris, despre puterea de vindecare a activității în cauză sau, dacă acestea sînt cuvinte mari, despre capacitatea ei de a nu lăsa lucrurile să degenereze. Pancarta cu „Writing is the only way” văzută lîngă un coș de gunoi din Cluj și sfatul unui autor ieșean care a avut cancer și i-a spus că cel mai mult l-a ajutat atunci scrisul l-au determinat pe Lucian Dan Teodorovici să renunțe la textul despre un credincios fanatic și să îl înceapă pe cel despre boală. Impropriu spus despre boală, nu comentează prea mult despre ea în sine și manifestările ei, numai le amintește din cînd în cînd. Mi se pare mie că problematica scrisului este structura pe care se articulează lucrarea, scheletul ei, nu cea a afecțiunii fizice, prin urmare, nu este de fapt o carte despre cancer, așa cum am crezut inițial. (...) O carte echilibrată, nu dezolantă, cum crezusem inițial, cu o structură eficient articulată, cu un bun control și în detalii, cu idei consistente, cartea unui scriitor adevărat.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.