Dacă lumea descrisă în prima parte este deosebit de dură, pescuitul fiind o meserie deosebit de dificilă și foarte fizică, lumea din partea a doua poate fi considerată ca fiind decadentă. Pescarii duri și oțeliți, aparent fără alte vicii decît munca fizică, devin odată ajunși pe uscat prizonierii deznădejdii și depresiei, astfel că își găsesc un refugiu aproape obligatoriu în alcool și uneori în droguri, locuiesc în moteluri, în shelter sau în case și mașini abandonate, mai ales dacă nu au avut succes la pescuit. Pentru unii, întoarcerea pe uscat este, după trecerea pe la casieria fabricii de conserve, biletul de a-și cumpăra o casă în Hawaii sau un vapor de pescuit, pe care ei să fie căpitani sau skipperi, dar pentru majoritatea este prilejul de a se îmbăta zile în șir, făcînd și primind cinste, doar o pauză petrecută între beție și mahmureală pînă la următorul sezon de pescuit. Pentru Lili, care intră deseori în acest comportament unic, este și prilejul de chibzuială asupra viitorul ei: să rămînă om al mării, pescar curajos în Nord, care va ajunge vreodată la pescuit de crabi și la Point Barrow sau să se decidă spre o altfel de viață, alături de Jude, în însoritul Hawaii, unde acesta îi promite un ice cream baby? Grea decizie.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.