<> prin virsta, <> prin debutul editorial si <> prin... restul, Alexandru Ecovoiu este unul dintre scriitorii romani mai apreciati in strainatate decit in tara, unde totusi nu duce lipsa de admiratori. Bine receptat “ deopotriva de public si de critica “ in Spania si Franta, acest fictionar pentru export atras de mari teme <> reuseste sa-si surprinda cititorii de la o carte la alta: dupa straniul volum de proza scurta Cei trei copii “ Mozart, parabola Saludos si metafictiunea <> din Sigma, noul sau roman Ordinea propune o fictiune politica pe o tema obsedanta: nasterea unei dictaturi si a mentalului unui dictator. Intr-o Romanie fictionalizata, numita ironic <>, un oarecare Filip “ ratat fetisist, obsedat de utopia Ordinii absolute, indragostit de baletul lui Ceaikovski si cititor fanatic al Muntelui vrajit si al Jocului cu margele de sticla “ isi pregateste ascensiunea de lider maximo speculind slabiciunile democratiei si complexele locale: haosul si anarhia morala, nevoia de siguranta, de ordine virila si <>, de revansa si purificare justitiara <> s.a.m.d.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.