Sophie Kinsella scrie chiar foarte bine. Aici, la prezent, utilizînd vocea narativă a personajului principal, Audrey, o fetiţă cu ceva probleme de socializare, cauzate de un eveniment neclar petrecut la şcoală. După acel episod, Audrey nu iese din casă şi poartă o pereche de ochelari, merge la psiholog şi are mari probleme în a schimba vreun cuvînt cu cineva din afara familiei. Care familie este extrem de simpatică, mai ales cînd vine vorba despre dialogul mamei cu fratele lui Audrey, Frank, un pasionat de jocuri pe calculator şi îndeosebi de Land of Conquerors (LOC). Cu tatăl mai degrabă apendice al mamei, Frank şi Audrey au zilnic parte de mai multe porţii de discuţii aprinse, de cele mai multe ori foarte amuzante, pentru că fraţii ştiu să-şi ţină partea. Chiar şi atunci cînd, disperată, mama aruncă pe fereastră laptopul lui Frank. Ori cînd Frank sparge emailul tatălui pentru a-şi ajuta sora. Ori cînd Frank are nevoie de Audrey pentru a-i ţine spatele cînd se antrenează la LOC.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.