M-au uimit complexitatea acestei cărți de debut și îndemînarea cu care autoarea manevrează numeroasele și încîlcitele ițe ale narațiunii, cu straturi peste straturi de povești și detalii. Nu cunoaștem de la bun început protagoniștii, căci Ligia Ruscu ne introduce treptat în societatea bucureșteană a anilor 1830, prezentîndu-ne, în tușe generoase, atent lucrate și înțesate de amănunte pitorești, climatul social, cultural și politic, personaje mai mult sau mai puțin importante, stiluri de viață și moravuri, plimbîndu-ne, în tot acest timp, prin conacele boierilor și casele rechiziționate de administrația rusă, pe la petreceri, baluri și sindrofii, jocuri de cărți și nopți de beție, totul condimentat cu intrigi politice și amoroase, rivalități și invidii, ifose și crize de budoar.

Related products

Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.